HTML

i giorni miei

i giorni miei

képeim

Friss topikok

  • Pötty: én nagyon fáradt vagyok.. és ideges mert nem tudom összerakni a videót... elbasztam egy jó 3 órát ... (2008.03.29. 19:33) miva
  • lucuSKA: na mi van vled civem, rég hallottunk felöled!? (2008.03.12. 19:35) bloáh
  • lucuSKA: sztem ne húzd az agyát!:* (2008.02.27. 17:39) ho paura di...
  • lucuSKA: ügyivagy!(nyelvvizsga) (2008.02.09. 22:40) lemaradtam sebaj :)
  • bari: melyik megcsalás van megcsalásnak szánva?:) sztem is hagyjuk! (2008.02.06. 17:18) pártééé

Linkblog

2008.01.20. 20:45 L Pietro

címtelen

sweet mert beszéltem ma Lauval. és lezártuk a "veszekedést". ha midnen igaz nem haragszunk egymásra. semmi értelme ragozni az egészet sajnos így alakult és én úgy érzem nem tehetek róla, de ő sem mert tényleg nem tudja megmondani az ember, hogy valami nem úgy fog rá hatni ahogy gondolta h fog. tényleg hiányzik.  jó lett volna. bár nemtudom ezek után milyen lenne ha mégis megmutatkozna egy lehetőség.. bár valószínűleg újralobbanna. de addig is.. nincs mit tenni. nem rajtam áll a dolog. bár Dude aszonta' h semmilyen szinten nem tudja velem már elképzelni a dolgot.. de nemtudom. .valamilyen szinten bízok benne, hogy azért majd valamikor egy napon ez megváltozik.. de ha nem.. ha nagyon nem akkor szeretném, hogy a vihar után tényleg barátok lehessünk. akármennyire azt mondtuk h minden oké én azért úgy érzem hogy ez egyelőre elképzelhetetlen. mindegy. a reményhalmegutoljára :) (R) "theres a rainbow in the sky all the time. dont be blind"

most így kicsit bitter is... egy kicsit

stefivel jól érzem magam. látom rajta, hogy tényleg oda van értem. és ezt nagyon kevésszer kaptam meg életemben. és be kell látnom, hogy nagyon jól esik. van pár dolog ami visszafog.. kicsit furcsának érzem az "életvitelét".. ma a westendben találkoztunk ahol ott volt az anyja is.. érdekes volt.. kicsit elrettentő volt.. nem si nagyon tudom megfogalmazni mi volt az de valahogy megzavart. de utána különvonultunk és megváltozott a dolog.. teljesen más volt. jól éreztem magam vele. és talán ez a lényeg.. bár azt mondják nézd meg az anyját vedd el a lányát.. nemtom.. kiderül mi lesz.. a testi dolog meg.. azt hiszem sikerült elvonatkoztatni .. nem minden a külső. és egyáltalán nem ronda csak nem az a lány akire első ránmézésre azt mondod h ..ááá öcsém debasz

kieg.: másrészt én sme vagyok tökéletes szóval egy szavam sem lehet

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://elpietro.blog.hu/api/trackback/id/tr81304971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lau 2008.01.20. 20:58:31

büszke vok rád, de tényleg! kicsit féltem amikor mondtad h mit gondolsz rola képek alapján. ezek szerint nem véletlenül sejtettem h a Stefi lenne az a lány aki tényleg csüngene rajtad! :P öszintén remélem minnél tovább happy leszel vele! :) de tényleg... megérdemled!

L Pietro 2008.01.20. 21:23:57

:$ ez kedves tőled komolyan.. én is remélem. meglátjuk :)
süti beállítások módosítása