HTML

i giorni miei

i giorni miei

képeim

Friss topikok

  • Pötty: én nagyon fáradt vagyok.. és ideges mert nem tudom összerakni a videót... elbasztam egy jó 3 órát ... (2008.03.29. 19:33) miva
  • lucuSKA: na mi van vled civem, rég hallottunk felöled!? (2008.03.12. 19:35) bloáh
  • lucuSKA: sztem ne húzd az agyát!:* (2008.02.27. 17:39) ho paura di...
  • lucuSKA: ügyivagy!(nyelvvizsga) (2008.02.09. 22:40) lemaradtam sebaj :)
  • bari: melyik megcsalás van megcsalásnak szánva?:) sztem is hagyjuk! (2008.02.06. 17:18) pártééé

Linkblog

2007.12.27. 01:30 L Pietro

Sírva mosolygok, hogy megtörtént

úgy érzem jó hosszú poszt lesz... de megpróbálom összefoglalni..

derég tudtam írni :O   hátigen... ünnep az nekünk annyit jelent, hogy skera le szoboszlóra a famigliahoz. ami pedig a sok kalória mellett netmentességgel, esetenként unalommal, veszekedésekkel jár... mindegy.. megszoktam.  nagyon röviden összefoglalva szar volt.. node azért történt egy-két dolog ami miatt mégsem fulladt teljes katasztrófába az ünnep:
 még vasárnap hazakeveredtünk és ééééédes kedves szépségess unokanővéremmel tökjóka beszélgettem (végre!!) és be is italoztunk piciit :D áhh.. kár, hogy Edit befeküdt közénk :) (félre ne értsetek semmit az "öcsikéje" vagyok)
  meg kaptam egy jó kis pizsit, meg borotválkozós szettet  ami tökhasznos votl ( ;) )
dehát.. összességében szar ovlt, mivel a rákóczy űtn kellett tévéznünk midnkét este :S bloáh.. szeretem én őket, de nullllla karácsonyfeeling volt sajnos :S  és még apuék is összekaptak szerdán :(    

szóval volt mit feldobnia édesemnek :).....
le vagyok maradva Lau téren.. máűrmint az írással :D

szombaton újra találkoztunk.. és mivel elmaradt a buli megintcsak a rozmaringban kötöttünk ki. sebaj :) megvacsiztunk, mivel most elég korán értünk oda és éhesek voltunk. rántottsajt nyámi! jólmegszokott bákárdikaólázás után nem igazán a fáradtság által vezérelve felmentünk a toronyszobába (ne röhögj, Málna) ekapcsoltuk az MTVt és kultúráltan, de eszeveszett iramban egymásnak estünk... majd hajnal 3 körül hazavittem.

aztán vasárnaptól 26.áig pure pain in the ass. azaz szopóóóka! nagyon hiányzott alig bírtam nélküle!

de szerencsére 26.án haza érkeztünk 6 felé és 7kor már a filánál vártam a hévet.. örülök, hogy hazafelé a benzinkúrnál megéreztem, hogy meg kell vennem azt a raffaellot, mivel miután átadtam neki a táskájából egy marcipppppááánt húzott elő és adott oda nekem. nemtudtam megmondnai miért hoztam neki, ő sem, hogy miért hozta nekem. de végülis tökjó, hogy gondoltuk a másikra a kedvenc csokijával .) hazajöttünk ahol már várt a széép rend :), a behűtött (pénteken "szerzett" :P ) finlandia, az enerdzsidrink, a gyertyafénnyel sejtelmesen bevilágított szobám és a zene a gépből. nos akit érdekel az a fejében rakja össze ezt a puzzlet. nem fogok részletekbe bocsájtkozni.. csak egy nagyon picit, hogy érthető legyen a cím. ezt azért mertem leírni, mert tudom, hogy kevesne olvastok és SOSEM ADJÁTOK KI A BLOGOM CÍMÉT!!!!!!!! szal :$ rejtjelezve.. életem legszarabb karácsonyából az elképzelhető legeslegszebb lett! a szerelmemmel tölthettem egy egész éjszakát és örömet szerezhettem neki.95% jeee.. remélem emglesz a 120 .) ááá! istenem életem legjobb élménye. legyen ennyi elég.   és hogy miért mosolygok sírva? vagyis inkább mosolygunk sírva... ezt mi ketten tudjuk.  :') "throw it away, forget yesterday, we'll make the great escape" 

 tudom, hogy nem akarja, hogy elbízzam magam. de szerintem jó úton haladok. ha meg nem akkor is szerintem azért egyikünknek sincs rosz dolga. de természetesen mielőtt roszat gondolnétok rólam. tlejes gőzzel holding on to her!!!!!!!!

én is szeretlek téged, szépségesss szöke angyalkám !!! :') <3


nektek is hasonlóan BOLDOG karácsonyt!!!!

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://elpietro.blog.hu/api/trackback/id/tr1275976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lucc 2007.12.30. 16:58:34

ííííííííííííííííííí deörülökdeörülökdeörülök télleg!!=)=)
süti beállítások módosítása